Tiedote 14.3.2021

Aloitamme syksyllä 2021 uuden sosiaalipedagogisen hevosryhmän perheille. Tiedustele paikkoja Janne Kuosmaselta p. 040-5466528.

 

Tiedote 20.2.2021

Green Care Finland ry myönsi LuontoHoiva -laatumerkin kaikille yrityksen tarjoamalle palvelukokonaisuuksille. LuontoHoivan laatumerkki kertoo, että kyseessä on ammattitaitoisesti ja vastuullisesti toteutettu luontoperustainen palvelu, jossa noudatetaan Green Care -toimintaperiaatteita ja -laatukriteerejä.

 

Tiedote 24.9.2020

COVID-19 -pandemian vuoksi meillä on käytössä erityiset toimenpiteet tartuntojen ehkäisemiseksi. Sairaana meille ei saa tulla ryhmiin tai vierailuille. Yrityksen toiminnat jatkuvat normaalisti tautitilanne jatkuvasti huomioiden ja niihin reagoiden.

 

Tiedote 16.4.2020
COVID-19 -pandemian vuoksi emme juuri nyt aloita uusia green care -toiminnan ryhmiä. Ryhmätoimintaa koskevia tiedusteluja voi kuitenkin edelleen jättää Tiina tai Janne Kuosmaselle.

Aktiivista tekemistä lähellä luotoa

Pihamäki sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Romolla Kontiolahdella. Pihamäen lapset ja nuoret pääsevät osaksi maatilaympäristön touhukasta puuhastelua, jossa arjen rutiinit ja vuodenaikojen vaihtelun tuoma tekeminen rytmittävät elämistä.

Pihamäen tilalla on monenlaisia kotielämiä aina hevosista koiriin ja kissoihin ja nuoret pääsevät mukaan näiden hoitamiseen ja voivat harrastaa aktiivisesti eläinten kanssa yhdessä.

Rauhoittavan luonnon ympäröimänä Pihamäessä voi viettää aktiivista arkea, jossa on jokaiselle omanlaistaan tekemistä. Tämä auttaa nuoria paitsi opettelemaan itsenäisyyteen tähtääviä toiminnallisia taitoja, myös tukee nuoren itsetuntoa, sitoutumista, vastuunkantoa ja minäkuvan kehittymistä.